Totaaloplossing voor bedrijven

DPO Associates biedt een totaaloplossing voor bedrijven

Een totaaloplossing voor bedrijven: Je hebt namelijk fors geïnvesteerd in twee softwarepakketten die niet met elkaar communiceren? Die systemen werken in de basis goed, maar het probleem is dat ze niet met elkaar gekoppeld zijn. Daarom kost het je collega’s veel tijd om uren vanuit de urenregistratie app handmatig in je planningssysteem te kloppen (of visa versa).

DPO Associates zorgt ervoor dat het niet nodig is om een compleet nieuwe software pakket te kopen! Een CRM koppelen met een online registratiesysteem of een ERP, behoort tot onze mogelijkheden. Ook kunnen wij een op maat gemaakte software ontwikkelen die wordt gekoppeld met bestaande systemen zoals:

Mailchimp
-Registratiesystemen
-ERP systemen
-Facturatie systemen

-GDPR dossier

Maak kennis met een van onze DPO’s.

DPO Associates begrijpt dat gegevensbescherming niet alleen een wettelijke verplichting is, maar ook een fundamenteel recht. 

Met een onwrikbaar engagement voor de principes van de AVG hebben ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare bewaarder van gevoelige gegevens. Hun geavanceerde technologie en nauwgezette aandacht voor detail stellen zowel individuen als bedrijven in staat om moeiteloos door het complexe landschap van gegevensprivacy te navigeren.

 

DPO Associates biedt een totaaloplossing voor bedrijven. Niet enkel een CRM, ERP of een webshop, maar allen aan mekaar gekoppeld. Zo werkt U snel, vlot en worden overheadkosten naar een minimum herleid.

gdpr online