Privacy Specialist (DPO)

Welkom bij DPO Associates, dé data privacy specialist in Belgie die zich toelegt op het bieden van deskundig advies en Data Protection Officer (DPO) diensten. 

Als privacy experts begrijpen wij de complexiteit van privacywetgeving en helpen wij bedrijven in Belgie maar ook over heel de wereld om te voldoen aan de hoogste normen voor gegevensbescherming.

data privacy specialist

Wat Is Een Privacy Specialist?

Een privacy specialist is een professional die gespecialiseerd is in privacywetgeving en -beleid. Ze zijn op de hoogte van de relevante wetten en voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonlijke gegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in de Europese Unie. 

De Data Privacy Specialist zijn taken omvatten het adviseren van organisaties over het verzamelen, opslaan en verwerken van persoonlijke gegevens, het implementeren van privacybeleid en -procedures, het uitvoeren van privacy-impactbeoordelingen en het bieden van training aan medewerkers over privacybewustzijn. 

Wat Is De GDPR / Privacywet ?

Privacywetgeving / GDPR is een verzameling wetten en voorschriften die tot doel hebben de privacy van individuen te beschermen door de verwerking van hun persoonlijke gegevens te reguleren. Deze wetten stellen normen vast voor het verzamelen, gebruiken, opslaan en delen van persoonlijke gegevens door organisaties en overheden.

Neem Contact Met Ons Op!

telefoon: +32 473 53 84 24
Email: info@dpoassociates.eu
Adres: Guido Gezellelaan 113/1 , 3550 Heusden-Zolder
Ma-vr 09:00 - 18:00